Hinauspalvelu Kouvola

http://www.kouvolanhinauspalvelu.fi/

0400 140 888 Päivystysnumerot 24h 0208 650 664

Luotettavaa hinauspalvelua kellonaikoihin katsomatta! Ojastavedot, korjaamolle siirrot, apukäynnistykset ja ovien avaukset. Soita meille niin olemme jo tulossa! Suoralaskutus kaikkiin vakuutusyhtiöihin. Hinausvakuutuksen käyttö ei alenna bonuksia eikä siinä ole omavastuuta.

Auton ovien avaus

Jäikö avaimet autoon? Ovet lukossa? Soita 0400 140 888 ja tulemme avaamaan.

TAKUU: emme veloita mitään jos emme saa ovia auki!

Toimialueemme

Hinauspalvelumme palvelee siellä missä autosi on päättänyt heittäytyä hankalaksi. Riennämme apuun paikkakunnilla: Kouvolan seutu; entinen Anjalankoski, Myllykoski, Inkeroinen, Anjala, Sippola, Elimäki, Jaala, Iitti, Kuusankoski, Valkeala, Mäntyharju, Suomenniemi, Nastola, Lapinjärvi, Luumäki, Kotka ja Hamina.

Tarvittaessa viemme autonne Kouvolan seudulta kauemmaksikin, tai vastaavasti noudamme autonne Kouvolan seudulle kauempaakin.

Pienet korjaukset, kuten renkaanvaihdot,vikakoodinluvut,ovenavaukset,apuvirta,akun vaihto ym.,onnistuu myös tien päällä.

Yhteistyössä toimivat rengasliikkeet palvelevat asiakkaitamme myös päivystysaikoina,joten rengasrikon takia harvemmin autoa tarvitsee jättää korjaamolle, vaan tavoitteemme on asiakkaan matkan jatkuminen,ensisijaisesti asiakkaan omalla autolla.

Toimimme yhteistyössä kaikkien Kouvolan seudulla toimivien autovuokraamojen kanssa,joten saamme sijaisauton järjestymään tarvittaessa nopealla aikataululla,kellonajasta riippumatta.

Meillä on pääsy kaikkiin Kouvolan seudun autoliikkeisiin ja korjaamoihin sekä Autovahinkokeskuksen Kouvolan välivarastoon myös virka-ajan ulkopuolella,joten autoanne ei jätetä porttien ulkopuolelle termiittien rikottavaksi.

Hinausehdot

Mikäli autossa on kasko tai autopalveluvakuutus, voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä.

Vakuutusyhtiö korvaa normaalisti hinauksen lähimpään korjaamoon jossa auto voidaan korjata. Pidemmissä matkoissa varmistetaan vakuutusyhtiön kanta tarvittaessa erikseen. Mikäli autossa ei ole hinauksen korvaavaa vakuutusta, tai hinaus suoritetaan pidemmälle kuin vakuutus korvaa, käytäntönä on käteissuoritus.Käytössämme on myös Innovoice-laskurahoitus,jolloin positiivisen luottopäätöksen jälkeen voimme laskuttaa hinauksen yksityishenkilöltä.Luottopäätöksen saa puhelimessa tai hinausautonkuljettajalta välittömästi.Innovoicen laskurahoituksella saat 30päivää maksuaikaa.

Raskas kalusto

Meillä ei ole raskaan kaluston hinausautoa, mutta voimme antaa huoltoautollamme ensiapua teknisten vikojen yllättäessä Kouvolan seudulla. Tarvittaessa järjestämme hinauskaluston myös raskaalle kalustolle yhteistyökumppaneiltamme.

Yhteistyössä

Autoliitto Ry / AL-Palvelut Oy Autoliitto on Suomen johtava liikkumispalveluiden tuottaja. 

Oman AL-Turva -palvelun lisäksi Autoliitto tuottaa liikkuvuuspalvelut yli 30 automerkille sekä muun muassa usealle rahoitusyhtiölle ja yksittäiselle autoliikkeelle.

HINAUSPÄIVYSTYS

0400 140 888

MUUT KULJETUKSET

0400 651 973

Ota yhteyttä -

Kiireisissä tapauksissa (esim. hinaukset) soita 0400-651973 (Kouvolan alue) tai 0400-140999 (Kotkan alue)